Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Η καθημερινή φροντίδα του προσώπου σας

Σήμερα θα πούμε κάποια απλά βήματα για την καθημερινή φροντίδα του προσώπου σας, ώστε να είναι και να δείχνει πάντα καθαρό, λαμπερό και όμορφο!!
Το πρόσωπό μας είναι ο καθρέπτης μας και δεν πρέπει να το αμελούμε για να μη μας προδώσει και αυτό αργά ή γρήγορα.
Επειδή στις μέρες μας ερχόμαστε καθημερινά σε επαφή με διαφόρων ειδών ρύπους ( ατμοσφαιρική ρύπανση, καπνός τσιγάρων στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης κτλ), ο καθαρισμός του προσώπου μας είναι επιτακτική ανάγκη. Ο καθαρισμός μπορεί να γίνεται είτε με ένα ειδικό σαπούνι για το πρόσωπο - ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας μας και τις ανάγκες του π.χ λιπαρό δέρμα, ξηρό δέρμα, δέρμα με τάση ακμής κτλ - είτε με ένα γαλάκτωμα καθαρισμού. Και τα δύο στη συνέχεια τα ξεπλένουμε με άφθονο χλιαρό νερό. Σκουπίζουμε καλά το πρόσωπό μας και στη συνέχεια βάζουμε τον ορό - serum. Τα serum είναι η νέα τεχνολογία στα καλλυντικά προϊόντα, με μεγάλη επιτυχία και όχι άδικα. Τα serum είναι οροί, οι οποίοι λόγω της φόρμουλάς τους εισχωρούν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, εκεί που η κρέμα δεν μπορεί να φτάσει, και στην ουσία δρουν στη "ρίζα" του προβλήματος. (Με χρήση 1 μηνός τα αποτελέσματα γίνονται ήδη πολύ ορατά).
Στη συνέχεια βάζουμε την κρέμα μας, και πάλι ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματός μας. Καλό είναι, επειδή ζούμε και σε μια χώρα με αυξημένα επίπεδα ηλιοφάνειας, κατά τη διάρκεια της μέρας η κρέμα που φοράμε να περιέχει και δείκτη προστασίας κατά της ηλιακής ακτινοβολίας. Αυτό γιατί όσες κυρίες θέλουν να παραμείνουν νέες πρέπει να γνωρίζουν ότι ο ήλιος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του δέρματός μας!
Επίσης τη νύχτα είναι πολύ σημαντική η χρήση κρέμας και ειδικά ορού, γιατί όπως αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο μας, τη νύχτα το δέρμα μας αναγεννάται και διορθώνει τα προβλήματα της μέρας!!
Τέλος δε πρέπει να ξεχνάμε ότι και τα μάτια μας αλλά και ο λαιμός θέλουν τη δική τους ειδική περιποίηση, η οποία μπορεί να γίνει εύκολα με μια κρέμα.
Και για τις πιο απαιτητικές κυρίες, οι μάσκες ομορφιάς είναι εδώ για να καλύψουν κάθε απαίτησή σας, τόσο στον καθαρισμό, όσο και στη σύσφιξη, τη λεύκανση, την ενυδάτωση και κάθε άλλη ανάγκη του προσώπου σας!!
Η ομορφιά είναι στο χέρι σας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου